Vraag offerte aan
Vergelijk installateurs en verschillende merken waterontharders

WATERONTHARDER VERGELIJKEN

Waterontharder Noord-Brabant

Ben jij ook klaar met kalkaanslag, aanslag op servies, dichtslibbende waterleidingen of geïrriteerde huid? Vaak ontstaan deze problemen door erg hard water. In deze omgeving heb je te maken met een waterhardheid van ongeveer 7.58 dH. Wat in potentie schade kan aanrichten. Het installeren van de beste waterontharder in Noord-Brabant heeft als effect kalkvrij water in de woning. Het is bijvoorbeeld goed voor je huid, en bespaart je ook nog eens geld. Op waterontharderrevolutie.nl check je nuttige info info over diverse types waterverzachters: welke soorten zijn er, hoe werkt het, en welke investering is nodig?

 • Waterhardheid van gemiddeld 7.58 dH in Noord-Brabant.
 • Hierdoor ontstaan issues zoals huidirritaties en hoger gasverbruik.
 • Een waterontharder verlaagt de hardheid van het water.
 • Pluspunten: lagere energiekosten, heerlijk zachte kleding en ook bestaande kalkaanslag verdwijnt.
 • Dien vandaag een aanvraag in en ervaar het gemak. Het kan veel opleveren, tot wel €315 op jaarbasis.

Vergelijk prijzen van waterontharders

Gemakkelijk en snel offertes vergelijken

Waterontharder kopen Noord-Brabant

Heb je in huis last van dichtslibbende waterleidingen en/of bittere thee en koffie? Een groeiend aantal mensen nemen een innovatieve waterontharder. Een dergelijk systeem filtert magnesium en calcium (kalk) uit het water. Toepasbaar op elk type huis. Geen kalkaanslag op de verwarmingselementen, tot wel 50% minder zeepproducten gebruiken, fris kraanwater en lagere energiekosten. In de provincie Noord-Brabant kun je kiezen uit allerlei leveranciers van wateronthardingsapparatuur. In enkele minuten vraag je een offerte aan. Een vakman vinden voor een waterontharder installeren in Noord-Brabant hoeft weinig tijd te kosten.

 1. Vul je adresgegevens in de tool in.
 2. Selecteer het gewenste type ontharder.
 3. Beschrijf je gezinssituatie en specificeer waar de watermeter zit.
 4. Geef aan hoe en wanneer je bereikbaar bent.
 5. Een erkende installateur biedt je op korte termijn een scherpe offerte.
VoordeelBeschrijving
MilieubewustMinder zeepproducten wegspoelen. Daarnaast daalt de CO2 uitstoot doordat je minder energie gebruikt.
Apparaten gaan 30% langer meeDagelijkse apparaten zoals CV-ketels zijn vrij van kalkaanslag en oxidatie. Dit draagt bij aan een lager stroomverbruik.
Kalkvrij water smaakt beterEen kopje thee, koffie of een glaasje water smaakt veel beter.
Minder schoonmaakmiddelenWater schuimt beter zonder kalk. Je kunt tot wel €50 p/jaar besparen op schoonmaakmiddelen.
Vermindering huidziektenEen lekker zachte huid na het douchen. Vaak nemen ook klachten als eczeem en huidirritatie af.
Besparen op energiekostenKalk zet zich af op warme delen bij bijvoorbeeld wasdrogers. De apparaten werken daarom een stuk minder efficiënt en dat resulteert in een hoger energieverbruik.
Lijst met de pluspunten van een huis met een geïnstalleerd water-ontkalkingsproduct.
Bekijk installateurs in: Altena, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Breda, Alphen-Chaam, Etten-Leur, Zundert, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Dongen, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Waalwijk, Loon op Zand, s-Hertogenbosch, Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Grave, Uden, Landerd, Gemert-Bakel, Boekel, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Meierijstad, Bernheze, Veldhoven, Eersel, Bladel, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Bergeijk, Waalre, Heeze-Leende, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Oirschot, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne, Boxmeer, Sint Anthonis en Cranendonck.

Mechanische of elektrische waterontharders
We bieden twee types: Elektrische & mechanische waterontkalkers. Zo’n mechanische ontharder werkt hydraulisch (met waterdruk). Regeneratie gaat op basis van tijd. Veel mensen kiezen voor dit type vanwege een voordelige prijs, duurzaam qua energieverbruik en lagere onderhoudskosten. Natuurlijk zijn er nadelen: veel zoutverbruik, relatief inefficiënt en minder instellingen mogelijk. Deze installaties worden al geplaatst voor €975.

De elektronische waterontharder werkt op stroom. Regenereren gebeurt alleen als het echt nodig is. Belangrijke pluspunten zijn: minder regeneratiezout noodzakelijk, een efficiënte werking en je kunt ‘m helemaal naar wens instellen. De nadelen zijn: de montagekosten, het gebruikt stroom en hogere onderhoudskosten. Te bestellen vanaf c.a. €1150.

Enkel- of dubbel cilinder?
Plannen voor het kopen van een waterontharder? Dan zijn er 2 opties: enkel- of dubbel systeem. Het verschil in prijs ligt rond de €400,00. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn.

 • Het positieve effect van een twee cilinderige installatie is dat je ook water kunt gebruiken als hij aan het regenereren is.
 • Wanneer we spreken over 1 cilinder ontkalkers heb je – als de installatie aan het schoonspoelen is – tijdelijk geen zacht water.
 • Producten met dubbele cilinders zijn in staat om meer water tegelijkertijd te ontkalken. Een stukje comfort voor gezinnen die veel water verbruiken.
 • Meerdere cilinders is niet strikt noodzakelijk, het is vooral een stukje gemak. Ontdek zelf het gemak van zacht water in Noord-Brabant.

Voor eens en altijd afrekenen met kalk?

Leg nu contacten met product-specialisten voor montagewerk.