Vraag offerte aan
Vergelijk installateurs en verschillende merken waterontharders

WATERONTHARDER VERGELIJKEN

Over Ons

Op deze pagina lees je alles over waterontharderrevolutie.nl. We zijn in 2020 gestart met deze website en werken dagelijks aan het uitbreiden van de informatie. Onze missie is het inzichtelijk maken van de verschillende mogelijkheden rondom waterontharders /  waterverzachters / waterontkalkers in Nederland. Op dit manier weet jij als consumenten precies wat je zoekt en wat dat ongeveer mag kosten.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Met een team technische specialisten werken we dagelijks aan het aanleggen van een database met actieve bedrijven binnen de waterontharder industrie in Nederland. Zowel voor verkopers als installateurs en monteurs. Wij bieden de mogelijkheid om op een eenvoudige manier verschillende offertes aan te vragen voor een waterontharder in jouw woonplaats. Lees daarnaast ook actueel nieuws en informatie over de laatste ontwikkelingen en technieken in onze blog. O.a. artikelen van Hans en Michiel.

Vacatures juni 2020

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wel staan we altijd open voor het ontvangen van open stage-sollicitaties op het gebiedt van Marketing en Techniek. Met name relevante MBO of HBO opleidingen in de richting van installatietechniek of bouwkunde (of iets in de richting van communicatie en PR).

Vestigingsadres

Wij zijn werkzaam met ons team in Zwolle. Helaas hebben we geen showroom of verkooppunt omdat we uitsluitend bemiddelen en vergelijken. Ons postadres is hieronder te vinden. Heb je een vraag? Neem dan per mail contact met ons op.

Waterontharderrevolutie.nl
Dr. van Deenweg 162
8025BM, Zwolle, Nederland
Contact: info@waterontharderrevolutie.nl